SKIOLD myllyt

SKIOLD, kun toiminta, käyttöikä ja edulliset käyttökustannukset ovat tärkeitä

Ainutlaatuinen SKIOLD-levymylly

Yleismylly, joka mullisti mielikuvan myllyistä: jauhaa kaikkia viljoja lähes pölyttömästi, hiljaisesti ja vähäisellä energian käytöllä, jauhatuskarkeuden säätö onnistuu myös käytön aikana. Kompaktin kokoinen mylly sopii niin uudis- kuin korjauskohteisiin. Skiold levymyllyjen SK2500 ja SK5000 teholähteenä on 5.0 – 22 kW moottoreita Levymylly on suoravetoinen jolloin moottorin koko teho käytetään jauhatukseen. Jauhatuslevyt on valmistettu erikoismetallista, jonka kovuusaste on 1700 HV (vrt vasaramyllyissä 600 HV). Levymylly ja siihen liittyvät kuljetusjärjestelmät on helppo asentaa, se voidaan asentaa myös siilon tai sekoittimen päälle, jolloin kuljettimia ei tarvita.
Skiold vasaramyllyt

Vasaramyllyt

DM6 vasaramylly on yksinkertainen ja vahvarakenteinen. Se toimii ilman imua ja puhallusta, siirto myllylle tapahtuu ruuvilla ja sekoittimeen tai liemiruokkijaan siirto tapahtuu ruuvilla tai elevaattorilla. Moottorikoot 7,3 – 22 kW.

DM2, DM3, DM4 ja BM5 vasaramyllyt ovat imupuhallusmyllyjä. Ne ovat yksinkertaisia ja kestäviä sekä käyttökustannuksiltaan edullisia.

Tutustu sähköisiin esitteisiin:

Skiold levymyllyt, ruots. kiel.
Skiold levymyllyt, engl. kiel.
Skiold levymyllyjen tekniset tiedot, engl. kiel.
Skiold vasaramyllyt, ruots.kiel.
Skiold vasaramyllyt, engl. kiel.
Skiold vasaramyllyjen tekniset tiedot, ruots.kiel.
Skiold vasaramyllyjen tekniset tiedot, engl. kiel.

Skiold-varaosaluettelo, 234 sivua

 

Back to Top