Sika

Ransucon toiminta lähti aikanaan liikkeelle vahvoista sikalan häkeistä ja kalusteista. Vuosikymmenien aikana olemme pitäneet tärkeänä ylläpitää tuotevalioimassamme hyvän laadun, varmatoimisuuden ja kestävyyden vaatimusta. Tämä on ohjannut meitä myuös yhteistyökumppaniemme valinnassa.

Sikalan optimaaliset ilmasto-olot turvaavat sikojen hyvinvointia ja turvaavat tuottavuuden. Luotettava kumppanimme ilmastoinnissa on tanskalainen SKOV, joka on määrätietoisesti keskittynyt korkealaatuisen ilmastointijärjestelmän rakentamiseen ja saavuttanut markkinajohtajuuden Tanskassa.

Liemiruokinnassa toimittajamme on niin ikään alansa huippua, Skiold Datamix-ruokintajärjestelmällä. Skiold-liemiruokinta on kehittynyt järjestelmä, jonka käyttäminen on helppoa oli sitten kysymyksessä yksinkertainen yhden sekotinsäiliön järjestelmä tai monitasoinen kokonaisuus, johon sisältyy useita sekoittimia ja säiliöitä.Skiold-liemiruokintajärjestelmä vastaa nykyaikaisen siantuotannon vaatimuksiin, jossa luotettavuus, tarkkuus ja tehokkuus korostuvat. Tarkka annostelu ja jäännöksistä vapaa rehu ovat Skioldin avainosaamista. Järjestelmät on suunniteltu asiakaslähtöisesti.

Kuivaruokinnassa kumppanimme ovat AcoFunki ja Daltec. Aco Funkin oma ruokintajärjestelmä sekä Egebjergiltä siirtynyt Master Chain -järjestelmä ovat vuosien mittaan suurelta osin yhdistyneet. Daltec kuivaruokintajärjestelmää on myyty Suomessa 80-luvulta lähtien. Daltec on tanskalainen yritys, jonka toiminta keskittyy vain ja ainoastaan kuivaruokintaan. Tuotteiden varmatoimisuus, laatu ja laatuun nähden kohtuullinen hinta pitävät yllä Daltecin suosiota ei vain sikaloissa, vaan myös monessa muussa toimintaympäristössä.

Sikalan ritilöissä valikoimaamme kattaa Suding-betoniritilät, Nooyen-kolmiotankoritilät ja ritilälattiajärjestelmät, Bouwimpex ja Master Floor -valurautaritilät sekä Stall-Ringin muoviritilät. Kun tarvitset ritilälattioiden ratkaisujen korjausta esim. umpialueen lisäämiseksi, meillä on myynnissä ritiläaukkojen täytteitä sekä kumimattoja siihen tarkoitukseen.

Laitteiden asennuksesta ja huollosta vastaa Ransuco Oy omien huoltoyrittäjien kautta.

Sikalan vesiohjelma on erikoisosaamistamme. Neuvomme mielellämme vesiohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa. Yksittäiset osat saat tilattua helposti verkkokaupastamme!

Remonttia tehdään aina. Varastossamme on myös aina kalusteiden osia esim. profiileita, kiinnityslattoja, muovilevyä ja muovilankkua, erilaisia kiinnikkeitä ja kaikki vesijärjestelmän tarvikkeet. 

 

 

Back to Top