Sika

Kotimaiset Ransu-kalusteet ovat ammattilaisen valinta niin emakko- kuin lihasikalaan. Vuosikymmenien kokemus alalta on ohjannut tuotteittemme toteutusta: eläinystävällisyys, varmatoimisuus ja sikalassa työtä tekevän henkilön kokemuksen hyödyntäminen jo suunnitteluvaiheessa ohjaa tuotantoamme. Ransu-kalusteet sikalaan valmistetaan tutkitusti kestävästä teräslaadusta. Putkien seinämävahvuus takaa kalusteiden kestävyyden jopa vuosikymmeniksi eteenpäin!

Vakaa tavoitteemme valmistaa kestäviä ja toimintavarmoja kalusteita on ohjannut myös yhteistyökumppaneidemme valinnassa. Sikalan optimaaliset ilmasto-olot turvaavat sikojen hyvinvointia ja turvaavat tuottavuuden. Luotettava kumppanimme ilmastoinnissa on tanskalainen SKOV, joka on määrätietoisesti keskittynyt korkealaatuisen ilmastointijärjestelmän rakentamiseen ja saavuttanut markkinajohtajuuden Tanskassa.

Liemiruokinnassa toimittajamme on niin ikään alansa huippua, Skiold. Datamix-liemiruokintajärjestelmään alettiin myydä 80-luvun lopulla, ja liemiruokinnan suosion kasvettua myös Suomessa, oli Skiold monen suosima varmatoiminen liemiruokintajärjestelmä.

Kuivaruokinnassa kumppanimme on Daltec, jonka ruokintajärjestelmiä on myyty Suomessa jo useita vuosikymmeniä. Daltec on varmatoiminen järjestelmä, jonka varaosia saa vielä hyvinkin vanhoihin laitteisiin. Ransucolla on myös varaosamyynti Egebjergin Master Chain-laitteisiin sekä Tube-o-Mat ruokinta-automaatteihin sekä AcoFunkin laitteisiin.

Laitteiden asennuksesta ja huollosta vastaa Ransuco Oy omien huoltoyrittäjien kautta.

Sikalan ritilöissä valikoimaamme kattaa Greten-betoniritilät, Nooyen-kolmiotankoritilät ja ritilälattiajärjestelmät, Stall-Ring ja Master Floor -ritilät sekä Stall-Ringin muoviritilät sekä Kraiburing kumimatot.

Sikalan vesiohjelma on erikoisosaamistamme. Neuvomme mielellämme vesiohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa. Yksittäiset osat saat tilattua helposti verkkokaupastamme!


Egebjergin/AcoFunkin tuoteluettelo

Lihasikala Nelimarkka

 

Back to Top