Parsinavetta

Parsinavetat

Kotimaiset Ransu-kalusteet ovat ammattilaisen valinta parsinavettaan. Vuosikymmenien kokemus on muokannut osaamistamme, ja etenkin kestävyyden ja toimivuuden suhteen olemme eturivin toimija. Sopimusasentajamma Jari Valtonen asentaa tai ohjaa tarvittaessa asennukseen alkuun.

Sveaverkenin lannnanpoistojärjestelmä on tuttu monelle karjatilalliselle. Edustuksen siirryttyä vuonna 2014 Ransuco Oy:lle, on varmistettu varaosien saanti kaikkiin myytyihin malleihin. Valitse vasemmalla olevasta valikosta lannanpoisto ja lue lisää!

Parsipatjat, Kraiburg-kumimatot, ruokintapöytälevyt, ritilät, juomakupit ja muut parsinavetan tarvikkeet asiantuntevasti Ransucolta.

Ransu-kalusteet parsinavettaan valmistetaan tutkitusti kestävästä teräslaadusta. Putkien seinämävahvuus takaa kalusteiden kestävyyden jopa vuosikymmeniksi eteenpäin!

 

Sveaverkenin lannanpoistolaitteet
Tuttu, sininen lantakone?

Näitä on myyty Suomessa vuosikymmenien ajan mm. DeltaMaster,  DML, ACH, DW, CSL ja ACC, DMS, RSS, Komprimat ja Odin -nimillä.
Valmistaja on aina ollut Sveaverken, jonka maahantuonnista vastaa nyt Ransuco Oy
Ilmoita yhteystietosi meille info@ransuco.fi, niin saat tietoa ja tarjouksia lantakoneiden varaosista, järjestelmistä ja uutuuksista!

 

Back to Top