Odin ESP sähkökäyttöinen lietepumppu

Tuotekuvaus: 

Odin ESP lietepumppu on tarkoitettu lietteen sekoitukseen ja pumppaukseen monissa olosuhteissa>>

Odin ESP sekoittaa pumppauskaivossa, tyhjentää pumppauskaivon pumppuputken kautta pääsäiliöön ja täyttää levitysvaunun. Suoravetoista, sähkökäyttöistä lietepumppua on saatavana eri syvyyksille 1,6 metristä 4,0 metriin kolmella moottorivaihtoehdolla 11 kW, 15 kW ja 18,5 kW.

Pumppupesä on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön. Siipipyörä yhdessä vaihdettavan supistuslevyn kanssa pitää huolen, että pumpusta löytyy riittävästi silppuamistehoa - jopa noin 8600 leikkausta per minuutti. Kumilaakerin ansiosta pumpun värinä on vähäistä ja melutaso pysyy siten alhaisena. Kumilaakeri on myös erittäin helppo vaihtaa tarvittaessa. Siipipyörän ja supistusrenkaan välinen oikea etäisyys on helppo säätää moottorin kohdalta. Näin tehot pysyvät aina maksimissaan.  Käsinohjattavat sulkuventtiilit ovat helppo hallita sekoituksen ja pumppauksen aikana.

Pumpun runko on kuumagalvanoitu ja korroosiolta suojattu, joka takaa pumpulle pitkän iän. Huoltokustannukset jäävät minimiin. Supistulevy on helposti avattavissa, jolloin on helppo poistaa vieraat esineet pumpun alaosasta. Levy on vaihdettavissa myös monien käyttövuosien jälkeenkin.

Kysy myös monipuolisia kiinnitystelineitä.

 

Back to Top