Nauta

 

 

Kotimaiset Ransu-kalusteet ovat kestävä ja toimintavarma valinta karjasuojaan

Kotimaiset Ransu-kalusteet valmistetaan omissa tiloissamme Koski Tl:ssä. Raaka-aineista tärkein on Ruukin tasalaatuinen putki. Sinkitys on myös kotimaista laatua ja tehdään naapurikunnassa Aurajoki Oy:ssä. Seinämävahvuudeltaan kalusteemme ovat markkinoiden vahvimpia. Valitsemalla Ransu-kalusteet annat itsellesi vuosiksi jopa vuosikymmeniksi aikaa keskittyä muihin, yritykselle tärkeisiin asioihin. 

Sopimusasentajamme Jari Valtonen, Asvatec Oy, asentaa tai ohjaa tarvittaessa asennuksen alkuun.

Yhteistyökumppanimme navetan kalusteissa ja muissa tarvikkeissa ovat yrityksiä, joiden tuotteilta voimme odottaa samaa laatutasoa kuin omissa tuotteissamme. Niiden valmistajat ovat yrityksiä, jotka ovat vuosikymmeniä kehittäneet tuoteosaamistaan Euroopan markkinoilla kuten esimerkiksi Kraiburg, Jourdain  ja Sveaverken.

Olemme vahvoja korjausrakentamisessa. Tuotantomme sopii hyvin mittatilaustyöhön, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden uudistaa navettaa osa kerrallaan tai  jatkaa kalusteiden käyttöikää vielä vuosiksi eteenpäin. Meiltä voit tilata myös varaosat lähes kaikkien valmistajien kalusteisiin.

 


 
Back to Top