Lammas

Kalusteet, juomalaitteet ja muut tarvikkeet lampolaan

Ransuco on pitkään toiminut lammastilojen kumppanina kalusteiden, vesilaitteiden sekä erilaisten rakennustarpeiden kuten profiilien ja muovilankkujen sekä muovilevyjen toimittajana omatoimisille rakentajille.

Ranskalainen Jourdain on kumppanimme lammaskalusteissa. Euroopan suurimman kalustevalmistajan valikoimasta löytyy monipuolisesti ruokinta-aitoja, aitoja ja muita kalusteita lampaille, karitsoille ja vuohille. Tuotteet ovat vahvoja ja toiminnaltaan varmoja. Toimitukset ovat selkeinä moduleinta tai helposti koottavia kokonaisuuksia. 

Siirry tästä Jourdainin 66-sivuiseen lammaskataloogiin>>

Niin'ikään ranskalainen on yhteistyökumppanimme juomakupeissa ja -altaissa. La Buvetten lähes sata-vuotinen kokemus vesilaitteissa ja täysin oman tehtaan tuotanto varmistavat huippulaadun. Vaikka tuotteet ovat kestäviä, varaosiakin tarvitaan, ja niiden toimitusvarmuus ulottuu vuosikymmenten takaisiin tuotteisiin.

Siirry tästä verkkokauppaamme, jossa on esillä La Buvetten tuotteita>>
Siirry tästä La Buvetten kataloogiin, jossa on sivulta 80 alkaen erityisesti lampaille sopivia tuotteita, La Buvette>>
Siirry tästä englannin kieliseen ohjeeseen, jossa ohjataan valintoja lampaiden/vuohien sisäjuomapaikoista>>

Lampaiden ruokinta-allas

Rakennatpa uutta tai remontoit vanhaa, kannattaa tutkia verkkokauppaamme ja tutkia löytyykö sieltä profiileita, kiinnikkeitä ym. tarpeellista. Soita mielellään meille puh. 02 484 080 tai läheteä sähköpostia info@ransuco.fi, ja kerro millaisia tuotteita kaipaat, koska läheskään kaikki ei ole esillä verkkokaupassamme tai kotisivuillamme. Ruuvit ja pultit voit ostaa kappaleittain tai täysi laatikoin, jolloin alennus on aina 20 %.

Vesilinjoissa suosittelemme käyttämään korkealaatuisia VDL-PVC -osia ja JG-pikaliittimiä. Niiden kestävyys ja toimivuus on huippuluokkaa, ja asennus erittäin helppoa. Meiltä saat myös ruostumattomat ja sinkityt LVI-osat ja putket (myös valmiilla kierteillä) sekä runkoputket.

 

 

 

Back to Top