Porsitusosaston kalusteet

Porsitushäkit

Porsitushäkeissä toteutamme asiakkaiden käyttökokemuksia. Perinteistä porsitushäkkiä olemme valmistaneet kahdella erilaisella etupäällä eli kokoritilälle tai kinteälle alustalle tarkoitettu malli. Takaosassa valinnan voi tehdä säädettävän alavaakaputken tai pystytappisen alavaakaputken välillä.  Jämäkät Ransun porsitushäkit E ja S on valmistettu kuumasinkitystä  Ø 33, 7 Combi 200 teräsputkesta, jonka seinämävahvuus on 3,2 mm. Jalat ovat Ø 25 mm umpiterästä.  Häkin leveys on säädettävissä. Varustettu pyöreäpohjaisella, ylösnostetulla, rst-kaukalolla. Porsitushäkki S:ssä varusteena makuullemenohidasteet. Kumpaakin häkkiä valmistetaan edelleen ja niihin on saatavana varaosia. Uusin malli Mami-porsitushäkki alakuvassa.
 

Porsituskarsinat

Porsituskarsinat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja muovilankusta. Nurkkatopat ovat rst-terästä ja lattiaan kiinnitys rst-kiinnittimillä.  Aitamateriaali on kestävää 35 millistä Bouwimpex-muovilankkua, korkeudeltaan joko 250 tai 500 mm.  Karsinan mitoitus on vapaasti valittavissa. Karsina voidaan varustaa eri tyyppisillä pohjaratkaisuilla. Lisävarusteina porsitushäkki, porsaspesä, seinään tai aitaan kiinnitettävä lämpölampun kannatin, lämpölamput, vesilaitteet ja ruokinta-automaatti.
 

Vasu-vapaaporsituskarsina

Luomu-tuotantoon soveltuva Vasu-vapaaporsituskarsinaa on otettu käyttöön myös tiloilla, jotka eivät ole mukana luomussa. Vapaaporsituskarsinassa emakko pääsee vapaasti kääntymään. Porsaiden liikkumista turvataan emakon makuullemenotuella ja suojakaarilla. Vapaaporsituskarsina valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja kestävästä Bouwimpex-muovilankusta. Toimitukseen kuuluu porsaspesä. Lisävarusteena lämpölamput, vesilaitteet ja ruokinta-automaatti.

Vapaaporsitus

 

Ni-2 mobile, siirrettävä porsaskatos

Kiinnitetään väliaitaan yksi- tai kaksipuolisena
Asteittainen korkeuden säätö

Älykatos - Veng Systems innovaatio

Mami-porsitushäkki

Back to Top