Lampolan kalusteet

Yhteistyökumppanisi lampolan kalusteissa

Valmistamme lampolan kalusteita projektikohtaisesti mittatilaustyönä niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Paikalleen suunniteltujen kalusteiden toimivuus ja vesilinjojen sekä juontipaikkojen sopivuus ratkeavat kerralla. Ole yhteydessä jo varhaisessa vaiheessa, sillä toimitusaika mittatilaustuotteissa on 8-12 viikkoa.

Ransucolta voi tilata myös yksittäiset aidat tai profiilit omien mittojen mukaan. Lisäksi toimitamme edullisesti aitoihin ja vesilinjoihin tarvittavia putkia ja muita kiinnikkeitä ja tarvikkeita. Osa tuotteista löytyy myös verkkokaupastamme esimerkiksi sinkityt tuotteet ovat navetan remonttiosissa ja ruostumattomat tuotteet sikalan remonttiosissa. Kannattaa myös kysyä ruuvien ja muttereiden hintoja meiltä, kaikkea voi ostaa hukkaa välttäen kappaleittain, tai sitten täysin laatikoin, jolloin alennus on aina 20 %.


Ranskassa valmistetut lammaskalusteet ovat suosittuja ympäri Eurooppaa. Jourdainin lammaskalusteiden ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti hintatason pysyessä kuitenkin kohtuullisena. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan Jourdainin yleiskuvastoon. Jos haluat pelkän lammaskataloogin paperisena tilaa se joko Ransucon kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai info@ransuco.fi.

 

 

Jourdainin uusin lammaskatalogi on luettavissasi tämän linkin kautta >>

 

Jourdainin ruokinta-aita muodostuu kahdesta elementistä: lukkoaidasta ja raamista, jolla ohjataan yhdellä liikkeellä kaikkia kaula-aukkoja.

Jourdainin hiljainen, lukittava etuaita vuohille.

2,50 cm pitkä vaakaputkiruokinta-aita ja kaukalo. Vaakaputkien korkeus säädettävissä.

Sopii koneelliseen ruokintaan.

Jourdainin kestävä, sinkitty väliaitaelementti on 110 cm korkea 300 cm pitkä. Aitaan saa optiona säädettävän karitsa-aukon.

Sinkitty väliaita vuohille, aukeaa kummastakin päästä, voidaan lyhentää asennettaessa.

Jourdainin ruokintakehissä on useita vaihtoehtoja lampaille ja vuohille.

Back to Top